Atanmaya Hak Kazanan Sürekli İşçilerin (8.000 Sürekli İşçi Ataması) Göreve Başlama İşlemleri Hakkında
18 Nisan 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunun kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde atanmaya hak kazanan 8.000 sürekli işçi hakkında 03-04 Nisan 2024 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonucuna göre “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), İnşaat Boyacısı/ Boyacı, Marangoz, Elektrikçi (Genel), Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı” branşlarındaki asıl adaylardanatamaya esas belgeler ile birlikte 17 Nisan- 06 Mayıs 2024 tarihleri arasında Müdürlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Bu ilan tebligat yerine geçmekte olup ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Ek: 1)  İsim Listesi
       2)  Meslek Öğrenim Durumu ve Özel Şartlar