Suriye Görev Gücü Başkanlığına bağlı Elbab ve Cerablus Hastanelerinde kullanılmak üzere 51 Kalem Temizlik Malzemesi Alımı İhalesi
14 Haziran 2023

İhale konusu mal alımın

a)Adı

:

Müdürlüğümüz, Suriye Görev Gücü Başkanlığına bağlı Elbab ve Cerablus Hastanelerinde kullanılmak üzere 51 Kalem Temizlik Malzemesi Alımı

b)Niteliği, türü ve miktarı

51 Kalem Temizlik Malzemesi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c)Yapılacağı/teslim edileceği yer

:

Malzemeler, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün ilgili deposuna teslim edilecektir.

ç)Süresi/teslim tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip, söz konusu ürün/ürünler, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünün ilgili birimine, idarenin istediği şekilde ve miktarda teslim edilmeye başlanacaktır. Suriye Görev Gücü Başkanlığı'na bağlı El-Bab ve Cerablus Hastanesinin Temizlik Malzeme ihtiyacı, sözleşme süresi içerisinde peyder pey veyahut tek partide yükleniciye sipariş edilecek ve yüklenici malı/malları en geç 10 gün içerisinde Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünün ilgili birimine teslim edeceklerdir. Teslimatlar mesai günleri ve saatlerinde yapılacaktır.

d)İşe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip ikinci bir bildirim yapılmaksızın

3-İhalenin

a)İhale (son teklif verme) tarih ve saati

07.07.2023 - 14:00

b)İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

:

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü A-Blok 1. Kat İhale Salonu (Kayaönü Mah. 42035 Nolu Cad. No:40 Şehitkâmil/Gaziantep)

İKN

2023/569512

İhale Dokümanına 14.06.2023 tarihinden itibaren EKAP (https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Default.aspx) üzerinden ulaşılabilir.