36 Aylık Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) Bakım Onarım ve Güncelleme Hizmet Alımı İşi Yaklaşık Maliyet Duyurusu
05 Ocak 2022

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinin ihtiyacı olan "36 Aylık Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) Bakım Onarım ve Güncelleme Hizmet Alımı İşi" ihalesi, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun hükümleri gereğince temin edilecektir.

Yaklaşık maliyete esas olmak üzere KDV hariç fiyatların 05/01/2022 tarihi mesai saati bitimine kadar elden kapalı zarf içerisinde veya yusuf.yogun@saglik.gov.tr mail adresine gönderilmesini rica ederim.

EKLERİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

*** 05.01.2022 Tarihi itibariyle duyuru ekinde bulunan dosyalardan YALNIZCA 1. KISIM TEKNİK ŞARTNAME VE EKLERİ bölümü 1. KISIM EK-5 VTYS MEVCUT LİSANS BİLGİLERİ dosyasında güncelleme yapılmıştır. Güncellenen ilgili EK dosyaya dahil edilmiştir.