MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI DR. ERSİN ARSLAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KVC KLİNİĞİ SARF MALZEME ALIMI YAKLAŞIK MALİYET DUYURUSU

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

Müdürlüğümüze bağlı Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ihtiyacı olan KVC Klinigi Sarf Malzeme Alımına ait piyasa fiyat araştırması için teknik şartnameler ve birleştirilmiş talep listesi ekte sunulmuştur.

İlgili firmalarca yaklaşık maliyete esas olmak üzere KDV hariç fiyatların en geç 31/07/2018 tarihi mesai bitimine kadar elden kapalı zarf içerisinde veya fatih.gurcuoglu@saglik.gov.tr mail adresine veya 0342 2209622 numaralı faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir.