2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Beceri Eğitimi ve Klinik Uygulama Staj Başvuru Tarihleri
18 Mart 2020

Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkan ve çeşitli ülkelerden bildirimi yapılan Coronavirus hastalığı (COVID-19) ile ilgili Bakanlığımızca alınan önlemler kapsamında (Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı üniversitelerin 3 (üç ) hafta kesintisiz tatil edildiğini   bildirmesi üzerine) ilgi yazımız ile Müdürlüğümüze bağlı tüm hastanelerimiz ve bağlı tesislerimiz de öğrencilerin her ne isimle olursa olsun Mesleki Uygulama/ Staj/ Gözlem yapmaları Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hizmetleri Birimi Komisyon kararı ile Müdürlüğümüz ikinci bir talimatına kadar durdurulmuş, Yaz Dönemi staj /mesleki Uygulama başvuru tarihleri 01.04.2020-01.07.2020 iken 15.04.2020 - 01.07.2020 tarihleri olarak değiştirilmiştir.

Bu kapsamda halihazırda mesleki uygulamanın/ stajın yapılması için onay verilen  mesleki uygulamasına şu an devam eden ve henüz başlamamış olan mesleki uygulamanın/ stajların başlatılmaması,  başvurusu bulunan veya yeni başvuru yapılacak mesleki uygulamanın/ stajın düzenlenmemesi kararı alınmıştır.