SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRMELERİ VE KLİNİK KALİTE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
25 Eylül 2019

Müdürlüğümüz İl Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 2018 Yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri ve Klinik Kalite Değerlendirme sonuçlarının analizi ve genel bilgilendirmenin yapıldığı, tüm sağlık tesislerimizden (Kamu, Özel, Üniversite Hastaneleri, Diyaliz Merkezleri, Tıp Merkezleri, ADSM ve ADSH, Evde Sağlık Hizmetleri) Kalite Yönetim Direktörleri ve USS sorumlularının katılım sağladığı “Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri ve Klinik Kalite Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı 23 Eylül 2019  tarihinde Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda saat 14: 00’de İl Kalite Koordinatörü Uzm. Dr. Cahide Elif ORHAN ve İlaç Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Emin BİNDAL’ın açılış konuşmaları ile başladı, arkasından İl Kalite Koordinatörlüğü personellerinden Betül ÇAVDAR YILDIRIM, Emine AKTAŞ ve Selda TATYÜZ’ün sunumları ile devam etti. Son olarak USS İl Sorumlusu Turgay GÜNAY’ın soru-cevap kısmında katkıları ile toplantı sona erdi.

Toplantıda 2018 Yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmelerinde 95 ve üzeri puan alan sağlık tesislerimize teşekkür belgesi İlaç Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Emin BİNDAL ve Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ertuğrul KILIÇ tarafından  takdim edildi.

Bu tesislerimiz;

• Özel Akademi Hastanesi