AB Hibe Programlarına Proje Hazırlama Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 30/04/2019

Müdürlüğümüz İlaç, Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Sağlığın Geliştirilmesi Birimi tarafından İpekyolu Kalkınma Ajansının desteği ile 24-26 Nisan 2019 tarihleri arasında “AB Hibe Programlarına Proje Hazırlama Eğitimi” düzenlenmektedir.

Eğitime, Müdürlüğümüze bağlı İlçe Sağlık Müdürlükleri, Kamu Hastaneleri ve Gaziantep Üniversite Hastanesinde görevli 20 personel katılım sağlamıştır. Bu eğitimde katılımcıların Türkiye’de uygulanan Ulusal ve Uluslararası hibe programları hakkında bilgilerinin artırması, hibe programlarına yönelik proje hazırlanması amaçlanmıştır.

Ayrıca projelerin uygulanmasında gerekli olan unsurları fonksiyonel olarak ele alan proje döngüsü yönetimi hakkında eğitim alarak katılımcıların proje teklifi hazırlamaya yönelik yetkinliklerinin artması hedeflenmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecek olup ilerleyen günlerde söz konusu Proje Eğitimlerinin “Erasmus+ Proje yazma uygulamaları” olarak devam ettirilmesi planlanmaktadır.