Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcılığı

Güncelleme Tarihi: 15/11/2020

Uzm. Dr. Burcu GÜNSOY
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı

1980 yılında Gaziantep’te doğdu. Gaziantep Akyol İlkokulu, Gaziantep Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Gaziantep Üniversitesi Kardiyoloji ABD’da uzmanlık eğitimi aldı. Ankara Polatlı Devlet Hastanesi, Adana Kozan Devlet Hastanesi, Karaman Devlet Hastanesi ve Gaziantep Dr. Ersin Aslan Eğitim Araştırma Hastanesinde kardiyoloji uzmanı olarak görev yaptı.

Şubat 2017’de Gaziantep Dr. Ersin Aslan Eğitim Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevine başladı. Aralık 2017 tarihine kadar bu görevine devam etti. Aralık 2017 den itibaren Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan GÜNSOY, 2020 yılı Ekim ayından itibaren yine Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

İleri derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk annesidir.