YILIN EBESİ VE HEMŞİRESİNE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
14 Mayıs 2019

2019 Yılı Ebeler ve Hemşireler Günü 13 Mayısta Sağlık Bakanlığı ev sahipliğinde Ankara Sheraton Hotelde iftar yemeği programı ile kutlandı.

Programa İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI, Gaziantep’te yılın ebesi ve hemşiresi seçilen, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden Ebe Ayşe KILINÇ, 25 Aralık Devlet Hastanesinden Hemşire Sıdıka ERBAŞ katılım sağladılar. Ebe Ayşe KILINÇ’a ve Hemşire Sıdıka ERBAŞ’
a ödülleri Sağlık Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Muhammet GÜVEN tarafından takdim edildi.

Ayrıca Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet GÜVEN İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI’ya hem Suriye’ de hemde Gaziantep İlindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu. Program sonrasında Sağlık Bakan Yardımcısı Halil ELDEMİR, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Doç. Dr. Ayhan ULUDAĞ, Sağlık İletişimi Daire Başkanı Mutlu KAYA ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

• m2.jpg
  • m3.jpg