Hasta Sağlık Çalışanı İletişimi ve Motivasyon Semineri
04 Kasım 2019

Müdürlüğümüz Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından İlimizde bulunan Kamu ve Özel Hastane Hasta Hakları Birim Çalışanları ve Hastane yöneticilerinin katılımı ile 1 Kasım 2019 tarihinde Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Konferans salonunda Sosyal Hizmet Uzmanı Araştırmacı ,Yazar Refik Akten Sunumu ile hasta sağlık çalışanı iletişimi ve motivasyon konulu seminer düzenlendi.

Sosyal Hizmet Uzmanı Araştırmacı ,Yazar Refik Akten tarafından verilen eğitimde, iletişimin hasta ve çalışan memnuniyetindeki önemi, kişiler arası doğru iletişim becerileri gibi konular anlatıldı. Sağlık iletişimi ve iletişim becerilerinin yükseltilmesinin tüm sağlık çalışanları açısından önemli bir konu olduğunu vurgulayan Akten , "İletişimde sözlerin yanı sıra hareketler, düşünceler, fiziki ortam gibi birçok konu iletişim kazalarına neden olmaktadır. Amacımız sağlık alanındaki iletişim kazalarını,yanlış anlamaları  en aza indirebilmektir." dedi.

2 oturum olarak gerçekleştirilen seminer İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serdar SARIFAKI ‘nın Refik AKTEN’e  teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.

• IMG-20191104-WA0018.jpg
  • IMG-20191104-WA0021.jpg