Müdürlüğümüze Bağlı Oğuzeli İlçe Devlet Hastanesinin İhtiyacı Olan 8 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı Yaklaşık Maliyet Duyurusu
31 Mart 2020

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Oğuzeli İlçe Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan Aspiratör Cihazı (2 Adet), Pediatrik Pulseoksimetre (5 Adet), EKG Cihazı ( 2 Adet), Otoklav (1 Adet), Alkolmetre (1 Adet), Masaüstü Pulseoksimetre (2 Adet), Acil Müdahale Sedyesi ( 4 Adet) ve Kan Alma Koltuğu (1 Adet ) Alımı, için İlgili firmalarca yaklaşık maliyete esas olmak üzere KDV hariç fiyatların en geç 06/09/2019 tarihi mesai bitimine kadar elden kapalı zarf içerisinde veya gaziantep.yaklasmali@saglik.gov.tr mail adresine veya 0342 220 96 22 numaralı faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir.

Eki İndirmek İçin Tıklayınız