TIBBİ MÜDAHALELERİN HUKUKA UYGUNLUĞU KONFERANSI
26 Kasım 2018

Tıbbi Müdahalelerin Hukuka Uygunluğu Konferansı

İl Sağlık Müdürlüğümüz İlaç Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız ile Hukukçu Hekimler Derneği organizasyonu ile Şehitkamil Devlet Hastanemizde görev yapan sağlık personeline Av.Uz.Dr.Cengiz BAYRAM  tarafından , “Tıbbi Müdahalelerin Hukuka  uygunluğu”konulu bir konferans düzenlenmiştir.

Hekimlerin ve diğer yardımcı sağlık personelinin mesleki faaliyetleri sırasında karşılaşacakları her türlü hukuki soruna dayanışma ruhu içinde yardımcı olmayı ve katkı sağlamayı amaçlayan konferansta, önleyici hukuk anlayışı kapsamında hekimlere yönelik eğitici ve yol gösterici bir misyon yüklemeyi amaçlamıştır.

Konferansa İl Sağlık Müdürlüğümüz İlaç Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı Uzm.Dr. Günay KOZAN ile Şehitkâmil Devlet Hastanesinde görev yapan çok sayıda doktor, ebe, hemşire ve diğer yardımcı sağlık personeli katılmış olup, söz konusu konferansların diğer hastanelerimizde düzenlenmesi planlanmaktadır.