CERABLUS VE EL-BAB HASTANELERİ İÇİN LABORATUAR TEST ALIMLARI VE KAN TRANFÜZYON TEST ALIMLARI YAKLAŞIK MALİYET DUYURUSU

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

Cerablus ve El-babHastanelerinin ihtiyacı olan Laboratuar Test Alımları ve Kan Tranfüzyon Merkezi Test Alımlarına ait piyasa fiyat araştırması için teknik şartnameler ve birleştirilmiş talep listesi ekte sunulmuştur.

Cerablus ve El-babHastanelerinin ihtiyacı olan Laboratuar Test Alımları ve Kan Tranfüzyon Merkezi Test Alımlarına ait piyasa fiyat araştırması için teknik şartnameler ve birleştirilmiş talep listesi ekte sunulmuştur.

İlgili firmalarca yaklaşık maliyete esas olmak üzere KDV hariç fiyatların en geç 13/07/2018 tarihi mesai bitimine kadar elden kapalı zarf içerisinde veya eyup.gezgin@saglik.gov.tr mail adresine veya 0342 2209622 numaralı faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir.

Teknik Şartname

Piyasa Fiyat Araştırma Formu